Werkrooster

Zonder de helpende hand van een aantal vrijwilligers kan de Heemtuin niet de mooie tuin zijn waar mensen graag in vertoeven.
Elke zaterdagochtend is een ploeg mensen bezig met het wieden van onkruid, het snoeien van bomen/struiken, het begaanbaar maken van de paden, het uitbaggeren van sloten en alle voorkomende werkzaamheden.

Wil jij ook een keer kennismaken met dit leuke en boeiende werk, kom dan eens vrijblijvend een kijkje nemen. Neem een paar laarzen mee. Gereedschap en handschoenen zijn aanwezig.
Er wordt voor koffie en thee gezorgd.

Aanvang 09.30 uur tot 12.00 uur.

Locatie: 's Gravenweg thv nr. 327 (tegenover de kinderboerderij) Capelle aan den IJssel.

Voor het maken van afspraken kun je bellen met de contactpersoon van de Heemtuin. 

 

Vrijwilligers

De Heemtuin Capelle wordt onderhouden door een fantastische groep vrijwilligers. Zij genieten van hun werk, de natuur en van de dieren die erin te zien zijn.

Elke zaterdagochtend wordt er vanaf 09.30 uur tot 12.00 uur in de Heemtuin gewerkt en indien nodig vaker.

Vind jij ook dat dit schitterend stukje natuur in hartje Randstad moet blijven en wil jij samen met de andere vrijwilligers de Heemtuin tot een plaats maken waar veel Capellenaren kunnen genieten van de natuur, meld je dan aan als vrijwilliger.

Groene vingers hoef je niet te hebben. Je wordt ingewerkt en begeleid door ervaren vrijwilligers. Geniet van het groen, de paddenstoelen, de vogels en insecten.

We begroeten je graag als nieuwe vrijwilliger. Een telefoontje is voldoende.

Wanneer je dan een paar keer mee hebt geholpen kun je besluiten of je definitief wilt toetreden tot de groep vrijwilligers van de Heemtuin.

Deelname is kosteloos, en voor koffie wordt gezorgd.